Ontmoet mr. Stassen en mr. Kreutzkamp

Met 4 mensen leveren wij dagelijks uitstekende advocatuur in de regio Maastricht. Mr. Stassen en mr. Kreutzkamp zouden deze diensten namelijk niet kunnen leveren zonder de gedreven steun van Ingrid Kuypers en Jolanda Tummers. Zij verzorgen het secretariële gedeelte.

Mr. Stassen

Mr. Maurice Stassen rondde in 1987 zijn studie Nederlands Recht af aan de Universiteit te Nijmegen. Sindsdien is hij werkzaam in de advocatuur. Hij begon zijn loopbaan bij diverse andere kantoren in Nederland. Per 1 november 1994 startte hij samen met Alexander Kreutzkamp een eigen kantoor in Valkenburg. Mr. Stassen houdt zich vooral bezig met personen- en familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Mr. Kreutzkamp

Mr. Alexander Kreutzkamp rondde in 1988 zijn studie Nederlands Recht af aan de Universiteit te Amsterdam. Sindsdien werkt hij in de advocatuur. Na eerst werkzaam te zijn geweest bij andere kantoren, is hij per 1 november 1994 samen met Maurice Stassen een eigen kantoor gestart. Alexander Kreutzkamp houdt zich vooral bezig met personen- en familierecht, huurrecht, ondernemingsrecht, bestuursrecht en strafrecht. Wilt u meer weten over zijn werk?

Gemakkelijk te bereiken

Het lichte en sfeervolle kantoor van Stassen Kreutzkamp Advocaten in Valkenburg bevindt zich op loopafstand van het station. Bent u met de auto? Achter ons gebouw is voldoende parkeergelegenheid.